Despre Noi

ZINKO INSTAL, o solutie pentru fiecare tehnica de ventilatie si climatizare. Alegerea tehnicii de ventilatie si climatizare este esentiala pentru atingerea obiectivelor de performanta stabilite pentru un proiect, fie intr-o renovare sau o cladire noua.

Tehnica corecta depinde de obiective (costuri reduse, o calitate mai buna a aerului, simplitate de intretinere, etc.). Acest lucru este valabil in special pentru renovari, deoarece tehnica trebuie adaptata la arhitectura existent, iar exeperienta noastra de a produce si a monta sistemele isi spune cuvantul.

ZINKO INSTAL  dezvolta solutii inovatoare de ventilatie pentru cladiri rezidentiale, birouri, spitale, spatii comerciale si industriale cu un concept cheie de modularea a debitului de aer in functie de necesitati.

Cu acest principiu asociat tehnologiilor specifice, sistemele de ventilatie controlate la cerere, ZINKO INSTAL, raspund pe deplin provocarilor actuale ale cladirii cu privire la eficienta energetica si calitatea aerului din interior oferind pietei locale un pachet complet cu montaj inclus doar la cerere. Principalele avantaje concurentiale constau in faptul ca termenul nostru de livrare este foarte scurt, iar clientii nostri au posibilitatea de a personaliza produsele dorite in functie de dimensiune, culoare, model.

ZINKO INSTAL ofera mai multe linii de produse care pot fi implementate in diverse sisteme de VENTILATIE/CLIMATIZARE/DESFUMARE si anume:

  • Conducte de Aer Rectangulare
  • Conducte Desfumare
  • Conducte Circulare SPIRO
  • Grile Ventilatie
  • Anemostate
  • Conducte Aer Flexibile
  • Dispozitive de Reglaj si control
  • Atenuatoare de zgomot
  • Accesorii instalare
  • Foi tabla zincata

In cadrul fabricii de productie dispunem de cea mai inalta tehnologie de ultima generatie din domeniu. Utilajele ofera performanta inalta in productia tubulaturii  SPIRO  cat si a celei RECTANGULARE. Tubulatura SPIRO si piesele speciale se executa pe utilaje specializate produse si certificate de SPIRO INTERNATIONAL SA (ELVETIA), dispunand de garnitura de etansare. Ele sunt de inalta calitate, durabilitate, longevitate precum si eficienta in timp.

Calitatea noastra este certificata conform standardelor ISO 9001:2008, iar echipa noastra de montaj este formata din profesionisti ce sunt certificati pentru lucru la inaltime si asigurati medical conform legislatiei in vigoare.

Produsele de DESFUMARE sunt dedicate  pentru proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti, cu exceptia celor de tip natural –organizat. Sistemul este marcat CE cu declaratia de performanta – Sistem de conducte rectangular de control al fumului pentru un singur compartiment de incendiu. Tubulatura rectangulara din tabla zincata este rezistenta la foc, 2h/600⁰C cu performanta declarata E600 120(ho)S1500 single in conformitate cu SR EN 12101-7.

Cand spui ZINKO INSTAL, spui alegerea PERFECTA.

Noi suntem cea mai buna alegere a ta pentru ca suntem cei mai buni!